Hyviä syitä valita Ekopuren pesuainetabletit

Nykypäivänä kauppojen hyllyt pursuavat erilaisia vaihtoehtoja siivouksen ystäville. Ekologiset pesuaineet ovat nostaneet suosiotaan, mutta miksi valita juuri pesuainetabletit?

1. Tiedät tasan tarkkaan, mitä suihkuttelet huoneilmaasi Useimmiten pesuainevalmistajat eivät kerro tuotteiden ainesosia pakollisia pinta-aktiiveja ja säilöntäaineita lukuun ottamatta. Pesuaineet voivat sisältää lukemattomia haitallisia kemikaaleja – sitä ei vain kerrota kuluttajalle. Ekopuren tuotteista löydät jokaisen käytetyn ainesosan selkokielellä eikä sisältöä tarvitse arvailla

2. Voit käyttää samaa suihkepulloa kaikkialla Ekopuren kierrätettävä suihkepullo on uudelleentäytettävä niin kauan kuin se suinkin kestää – eli lähes loputtomiin! Täytä pullo hanavedellä ja tiputa perään pesuainetabletti.

3. Saat siivouskaappiisi tilaa Pesuainetableteilla voit pestä koko kotisi eteisestä keittiöön ja kylpyhuoneeseen ja se sopii kaikille kodin pinnoille. Voit siis unohtaa ylimääräiset suihkeet, kuten kylpyhuoneen-, peilien- tai keittiönpesuun tarkoitetut aineet.

4. Teet vihreän teon Tiesitkö, että kaupan pesuaineista usein jopa 90% on vettä? Raskaiden pullojen logistiikka aiheuttaa turhia päästöjä ympäristöön ja kertakäyttöiset pullot eivät päädy läheskään aina kiertoon. Pesuainetabletit ovat vähän tilaa vieviä ja kevyitä ja siksi parempi vaihtoehto. Ne ovat myös sisällöltään luontoystävällinen ratkaisu.

5. Turvalliset ja luonnolliset ainesosat Siivous onnistuu nyt ilman herkistäviä ka myrkyllisiä kemikaaleja. Jopa tuoksut ja värit ovat peräisin luonnosta. Käytämme ekosertifioituja raaka-aineita tuotteissamme. Pesuainetabletti on turvallinen valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheiden tarpeisiin.

6. Kotimaisuus Mitäpä tähän lisäämään?

7. Pesuainetablettien käyttö on yksinkertaisesti hauskaa!

Valmis kokeilemaan? Löydät pesuainetabletit täältä! Muistathan, että meillä on ilmainen toimitus kirjelähetyksiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.