Filling it -triplapakkaus + suihkepullo 500ml

(1 tuotearvio)

24,90  sis. Alv.

Kolme tuotetta kahden hinnalla!

Triplapakkaus sisältää Filling it -suihkepullon sekä kaikki kolme ihanaa yleispesuainevaihtoehtoamme. Saat kolmannen pakkauksen kaupan päälle!

Filling it -yleispesuaineet ovat luontoystävällinen ja turvallinen vaihtoehto joka sopii myös pesuaineista herkistyneille. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja crueltyfree.

Käyttö:
Lisää yksi tabletti 250ml:n vettä, odota 10 minuuttia ja ympäristöystävällinen yleissiivousaineesi on valmis. Paketillisesta ekosiivoustabletteja saat 1,5 litraa valmista siivoussuihketta.
Huom! Sulje pullon korkki vasta kun olet antanut siivoustabletin poreilla rauhassa loppuun. Älä ravista.
Valmis ekosiivoussuihke sopii kaikille kodin vesipestäville pinnoille. Puhdistaa myös peili- ja lasipinnat. Raikastaa ja poistaa ikäviä hajuja.


INCI: Potassium sorbate (Kaliumsorbaatti/Kaliumsorbat), Natriumcarbonate (Ruokasooda/Bicarbonat), Citric Acid (Sitruunahappo/Citronsyra),
Natriumbicarbonate (Pesusooda/Natriumkarbonat), Magnesiumsulphate (Epsom suola/Epsomsalt), Anioniset tensidit (Anjoniska tensider) 5-15%, Amofeeriset tensidit (Amoferiska tensider) 5-15%, Mct-öljy/Mct-Olja. Huom! Sisältää: linalool, limonene, geraniol
Varoitus: ärsyttää voimakkaasti silmiä. Aineen joutuessa silmiin huuhtele runsaalla vedellä. Ei lasten ulottuville./
Osakar allvarlig ögonirritation. vid kontakt vid ögonen skölj försiktig med vatten. Förvaras oåtkomligt för barn.

Paino 0.2 kg

1 arvio tuotteelle Filling it -triplapakkaus + suihkepullo 500ml

  1. Matti Kärnä

    Huippu tuote! Suurperheessämme jatkuvassa käytössä 💪

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.