Ekopuren synty

TARINAMME

Ajatus Ekopuresta syntyi vuonna 2019. Jo tuolloin tunsin kiinnostusta luonnonkosmetiikkaa ja muita luonnontuotteita kohtaan. Tein työtä ammatissani terveydenhoitajana samalla opiskellen erilaisia luonnonkosmetiikan reseptejä ja ainesosia. Itse olen atooppinen allergikko jonka vuoksi sopivia hygieniatuotteita ja kodin puhdistusaineita on ollut vaikea löytää. Huuhteluaineella käsitellyt lakanat saivat ihoni kutiamaan ja erilaiset ihanan tuoksuiset siivoussuihkeet aivastelemaan. Vuosien ajan olin valmistanut itse niin voiteita, deodorantteja kuin kylpytuotteitakin kuten kylpypommeja. Itse asiassa kylpypommeista lähtikin idea uudenlaisiin ekologisempiin siivoustuotteisiin! 

Perustimme toukokuussa 2020 puolisoni ja serkkuni kanssa perheyrityksen, jonka agendana on kehittää suomalainen innovatiivinen brändi, joka kehittää ratkaisuja jotka ovat hellävaraisia ihan kaikille: niin ihmiselle kuin luonnollekin. Tuotteiden haluttiin olevan ympäristöystävällisiä jokaisesta aspektista. Ainesosat ovat aina vegaanisia, luonnollisia ja turvallisia. Hajusteet ja väriaineet ovat 100% luonnosta peräisin. Suurin ylpeyden aiheemme on kehittämämme yleispesuainetabletit jotka ratkaisevat pesuainepakkauksiin liittyvän muovijäteongelman. 

Tulevaisuudessa aiomme panostaa yhä enemmän innovatiivisiin ratkaisuihin jotka haluamme tuoda myös sinun saatavillesi kauppojen hyllyille.

Jenni Puumalainen, yksi Ekohautomo Oy:n osakkaista

ekotuote

EKOHAUTOMO OY

Olemme Ekohautomo Oy, suomalainen ekotuotteiden edelläkävijä Keminmaasta. Tiloissamme valmistuu innovatiivisia kodin puhdistustuotteita, jotka ovat ekologisia, vegaanisia ja tietenkin eläinkokeettomia. Tuotteemme eivät sisällä perinteisiä pesuaineissa käytettäviä ihmiselle ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Siksi ne ovat hellävarainen ja turvallinen valinta ihan jokaiselle! 

Tavoitteenamme on on vähentää ylimääräistä muovin ja haitallisten kemikaalien kulutusta kotitalouksissa. Tuotekehityksessä menemme luonnollisuus ja tehokkuus edellä ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden ekologisimmat tuotteet tehokkuudesta tinkimättä.

Arvoihimme kuuluu kestävä kehitys, luovuus ja rohkeus joka näkyy tuotteidemme hengessä. Kaikki pakkausmateriaalimme ovat eroteltavissa ja kierrätettävissä.